Cremă De Patiserie Cu Ciocolată

Crema de patiserie de ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 122 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, făină, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Cremă De Patiserie Cu Ciocolată, și Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți gălbenușurile, zahărul, făina și amidonul de porumb. Într-o cratiță, aduceți laptele și smântâna la foc mic; bateți 1/2 cană din amestec în ouă, apoi bateți amestecul de ou-lapte în cratiță. Gatiti crema de patiserie la foc mic, batand constant, pana se ingroasa, 2 minute. De pe foc, amestecați ciocolata neagră până se topește.
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.