Cremă De Patiserie Caramel

Cremă De Patiserie Caramel
Crema de patiserie cu Caramel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 629 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 5. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de amidon de porumb, zahăr, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars, și Tarte De Patiserie Cu Puf De Pere Caramel.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, înclinați și amestecați zahărul până se topește și de culoare chihlimbar, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă pe o foaie de folie (aproximativ 12 pe 18 in.) și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați folia și rupeți caramelul în bucăți; puneți într-un robot de bucătărie sau blender și rotiți într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Combinați laptele și pudra de caramel într - o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri; se amestecă la foc mediu doar până se dizolvă caramelul (se va forma bulgări, apoi se va topi; nu fierbe), 9 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amidon de porumb și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă aproximativ 1/2 cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri și se amestecă până se omogenizează, apoi se amestecă amestecul de gălbenușuri în tigaie și se amestecă la foc mediu-mare doar până când amestecul fierbe și se îngroașă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Frecați crema de patiserie printr-o strecurătoare fină așezată peste un castron; aruncați reziduurile. Acoperiți crema de patiserie și răciți aproximativ 1 oră sau vasul cuib în apă cu gheață și amestecați până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți frișca până când ține vârfuri moi. Amestecați ușor frisca în crema rece de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista