Cremă De Patiserie Caramel
Crema de patiserie cu Caramel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 629 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 5. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de amidon de porumb, zahăr, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars, și Tarte De Patiserie Cu Puf De Pere Caramel.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, înclinați și amestecați zahărul până se topește și de culoare chihlimbar, 8 până la 10 minute.
Se toarnă pe o foaie de folie (aproximativ 12 pe 18 in.) și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați folia și rupeți caramelul în bucăți; puneți într-un robot de bucătărie sau blender și rotiți într-o pulbere fină.
Combinați laptele și pudra de caramel într - o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri; se amestecă la foc mediu doar până se dizolvă caramelul (se va forma bulgări, apoi se va topi; nu fierbe), 9 până la 10 minute.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou pentru a se amesteca.
Adăugați amidon de porumb și bateți până se omogenizează.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri și se amestecă până se omogenizează, apoi se amestecă amestecul de gălbenușuri în tigaie și se amestecă la foc mediu-mare doar până când amestecul fierbe și se îngroașă, 3 până la 4 minute.
Frecați crema de patiserie printr-o strecurătoare fină așezată peste un castron; aruncați reziduurile. Acoperiți crema de patiserie și răciți aproximativ 1 oră sau vasul cuib în apă cu gheață și amestecați până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți frișca până când ține vârfuri moi. Amestecați ușor frisca în crema rece de patiserie.