Cremă De Ouă De Ciocolată
Crema de ouă de ciocolată necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă $1.8 pe portie. O porție conține 924 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de apă, sare kosher, lapte degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cupcakes cu mâncare de înger de ciocolată cu cremă de brânză de ciocolată frișcă, Caserola Mexicană Cu Ouă, și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Mi se pare că folosirea înghețatei topite cu lapte și sos de ciocolată adaugă un plus de aromă și bogăție unei creme de ouă. Am băut aceste ca un copil și într-adevăr le-a găsit pentru a fi amestec perfect de dulce și Bulbuc. Vin dintr-o casă în care tatăl meu ținea șampania de Anul Nou la congelator până când eram gata să o bem. Au existat întotdeauna mici chips-uri de gheață în ea și am crescut într-adevăr să iubesc gheață băuturi reci de orice fel. Această rețetă nu este diferită. Pentru mine, toate ingredientele trebuie să fie foarte reci pentru rezultate optime.;
Se toarnă siropul în fundul unui pahar.
Adăugați laptele degresat și amestecați pentru a se amesteca ușor.
Într-un castron mic, combinați și bateți pudra de cacao, zahărul și sarea cu apa și extractul de vanilie.
Se transferă într-o cratiță mică și se fierbe la foc mic până când ingredientele se contopesc, 2 până la 3 minute. Se lasă deoparte să se răcească. La frigider. Utilizați după cum este necesar.
Nota bucătarului: folosiți un pahar mai larg pentru a obține mai multă spumă din sifon.