Cremă De Ouă
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Crema de ouă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cremă De Ouă, Plăcintă Cu Cremă De Ouă, și Cupe Cu Cremă De Ouă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Bateți împreună ouăle și zahărul. Bateți încet laptele, smântâna, extractul de vanilie și rachiul sau romul.
Se toarnă crema într-un vas de copt de 8 inci, 8 ramekine sau 8 căni de ceai rezistente la cuptor.
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale.
Coaceți timp de 40 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore și până la 48 de ore.
Se servește cu frișcă și un strop de nucșoară.