Cremă de nucă de cocos

Cremă de nucă de cocos
Crema de nucă de cocos este o cremă fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 471 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos în sirop, lapte condensat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cremă de nucă de cocos, Alaska la cuptor cu Sorbet de nucă de cocos și înghețată de ciocolată, și Fructe de padure coapte cu caș de lămâie și nucă de cocos acoperite cu frișcă de casă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle. Bateți în lapte condensat, lapte evaporat și smântână de nucă de cocos până se omogenizează. Îndoiți nucă de cocos rasă, vanilie și rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
VanilieVanilie
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 1 oră, până când pick-ul introdus în centru iese curat. Opriți cuptorul și lăsați vasul să se odihnească în cuptor 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți din cuptor pentru a se răci complet. Se răcește înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista