Cremă De Mere Caramel Brulee

Cremă De Mere Caramel Brulee
Caramel Apple Creme Brulee este o rețetă mediteraneană care servește 6. Acest desert are 478 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 306 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, topping de înghețată caramel, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hibrid Caramel Creme Brulee Apple, Cremă de Caramel, cremă Brulee, Pots de Creme, și Crema de ciocolata alba Brulee cu capsuni {crema brulee Kit Giveaway}.

Instrucțiuni

1
Așezați merele într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu apă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 3-4 minute sau până se înmoaie; se scurge bine. Aranjați merele în fundul a șase 6 oz. ramekins sau cupe cu cremă. Se acoperă cu topping de caramel; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
CremăCremă
MărMăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Într-o cratiță mică, combinați 1/4 cană zahăr, 1/4 cană zahăr brun și scorțișoară; amestecați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se încălzește la foc mediu până se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc; se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou. Întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând constant. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă în ramekins pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Așezați ramekins într-o tigaie; adăugați 1 in. de apă clocotită la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 25-30 minute sau până când centrele sunt doar setate (amestecul se va jiggle).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți ramekins din Baia de apă; se răcește timp de 10 minute. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Dacă utilizați o torță creme brulee, combinați zaharurile rămase și presărați uniform peste cremă.
10
Încălziți zahărul cu lanterna până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
11
Serviți imediat.
12
Dacă fierbeți cremele, așezați ramekins pe o foaie de copt; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Combinați zaharurile rămase; presărați peste cremă. Se fierbe 8 inch. de la căldură timp de 4-7 minute sau până când zahărul este caramelizat. La frigider timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr

Vin recomandat: șampanie, Portul Tawny, Sauternes

Creme Brulee funcționează foarte bine cu Champagne, Tawny Port și Sauternes. Sauternes, Tawny Port și champagne completează toate o cremă brulee cremoasă. Șampania Buena Vista La Victoire Brut cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Buena Vista La Victoire Brut Champagne
Vinurile luminoase, culoarea aurie susținută este îmbunătățită de un șir atractiv, persistent de bule. Buchetul elegant, dens și complex dezvăluie o gamă largă de arome, cum ar fi floarea de tei, indicii de pâine prăjită și miere. Gustul splendid al vinului este plin și bogat, dar bine echilibrat, lăsând o prospețime încântătoare pe gust. Amestec: 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiHalloween
Revista