Cremă De Dovleac Brulee

Cremă De Dovleac Brulee
Reteta dovleac Creme Brulee este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 7 porții cu 270 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 2606 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână grea, piure de dovleac, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, crema de zahar ars cu dovleac, și Pumpkin Pie Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul brun împreună într-un castron mare. Se amestecă smântână grea, piure de dovleac, ienibahar, scorțișoară, nucșoară și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Zahăr BrunZahăr Brun
Cremă GreaCremă Grea
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Împărțiți amestecul de dovleac între șapte (5 inci) ramekins la aproximativ 1/2 inci de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Așezați ramekinele într-un vas de copt și umpleți cu vasul de copt apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți ramekinele și dați-le la frigider până se răcește complet, cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Presărați aproximativ 1 lingură de zahăr pe fiecare cremă brulee. Topiți zahărul cu o torță de bucătar până când este crocant și maro închis, 1 până la 2 minute. Se lasă să se răcească înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții7
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista