Cremă De Dovleac Brulee
Reteta dovleac Creme Brulee este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 7 porții cu 270 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 2606 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână grea, piure de dovleac, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, crema de zahar ars cu dovleac, și Pumpkin Pie Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul brun împreună într-un castron mare. Se amestecă smântână grea, piure de dovleac, ienibahar, scorțișoară, nucșoară și sare.
Împărțiți amestecul de dovleac între șapte (5 inci) ramekins la aproximativ 1/2 inci de sus.
Așezați ramekinele într-un vas de copt și umpleți cu vasul de copt apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, 30 până la 35 de minute.
Scoateți ramekinele și dați-le la frigider până se răcește complet, cel puțin 2 ore.
Presărați aproximativ 1 lingură de zahăr pe fiecare cremă brulee. Topiți zahărul cu o torță de bucătar până când este crocant și maro închis, 1 până la 2 minute. Se lasă să se răcească înainte de servire.