Crema de conopidă și supa Stilton ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 46 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sherry, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cremă de conopidă și supă Stilton, Supă Stilton De Conopidă, și Supă De Conopidă Stilton.
Instrucțiuni
1
Separați 3/4 cană de flori de conopidă și puneți-le într-o tigaie cu apă clocotită. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute, apoi se clătește sub apă rece și se lasă deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Conopidă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați ceapa, usturoiul, prazul și țelina. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați cartofi, bulion de pui, conopidă nefiertă și sherry. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic, amestecând ocazional până când cartofii și conopida sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Măsline întregi Coapte
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5
Se ia de pe foc.
6
Pureați amestecul de conopidă în loturi folosind un robot de bucătărie sau un blender și transferați într-o oală de supă la foc mediu-mic. Îmi place buna, dar încă cu biți mici mici în ea. Condimentează cu piper alb, piper negru și sare. Se amestecă laptele și smântâna, apoi se sfărâmă în brânza Stilton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stilton
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Măsline întregi Coapte
Roșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se încălzește, dar nu fierbe.
8
Se toarnă în boluri și se ornează cu bucăți de conopidă și pătrunjel proaspăt tocat.