Cremă de conopidă și ceapă
Conopida și crema de ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită conopidă, ceapă, lapte și piper măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Linguină De Ceapă De Conopidă, Conopidă-Linguină De Ceapă, și Supă De Ceapă De Conopidă Prăjită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți conopida și ceapa într-o tigaie mare, apoi turnați suficient lapte pentru a acoperi aproape. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când conopida este complet fragedă.
Folosind o lingură cu fante, transferați conopida și ceapa într-un blender cu o lingură de lapte și blitz până se curăță ușor.
Adăugați mai mult lapte dacă doriți, amestecând pentru a se înmuia la consistența preferată. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face în această etapă cu o zi înainte. Păstrați la rece și reîncălziți înainte de servire.)
Se servește cu un buton de unt topit deasupra.