Cremă De Cognac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați crema de coniac. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Turcia în sos de cremă de coniac, Tort de afine cu susul în jos cu cremă de coniac, și Carne De Porc Dijon Cu Sos De Cremă De Coniac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță medie din oțel inoxidabil la foc mediu și aduceți aproape la fierbere.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul la viteză medie-mare în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete până când este palid și gros, aproximativ 5 minute. Cu mixerul la viteză mică, presărați amidonul de porumb. Bateți la viteză medie-mică până când se combină, răzuind vasul cu o spatulă de cauciuc.
Cu mixerul la viteză mică, turnați încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă.
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa, 5 pana la 7 minute. (Acordați atenție, deoarece se va îngroșa și apoi va deveni rapid ouă amestecate!)
Imediat, turnați amestecul printr-o sită fină într-un castron mare. Se amestecă vanilia, coniacul, untul și smântâna grea.
Așezați folie de plastic direct pe cremă și refrigerați până la rece.