Cremă de clementină

Cremă de clementină
Clementine custard este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 25 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Clementină, Orice-dar-clementine Clafoutis, și Clementine Bitter.

Instrucțiuni

1
Puneți smântâna și laptele într-o tigaie mare și aduceți ușor chiar sub punctul de fierbere. Între timp, într-un castron mare, amestecați gălbenușurile, făina de porumb, zahărul, coaja de clementină și sucul. Se toarnă treptat amestecul de lapte fierbinte, amestecând constant amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Ștergeți cratița și turnați amestecul de cremă înapoi în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se încălzește ușor, amestecând cu o lingură de lemn, până când crema se îngroașă, acoperind lingura. Mănâncă cald sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Custard în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista