Cremă De Ciocolată Ușoară Torte
Easy Chocolate Cream Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 860 calorii, 10g de proteine, și 58G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, pudra de cacao, oul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Crema De Ciocolata Ușor Umplut Torte, Tort Ușor De Ciocolată-Nuci, și Easy-As-Pie Nu Coace Ciocolata Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două foi de copt.
Cerneti impreuna faina, 1/3 cana cacao, bicarbonat de sodiu si sare, dati deoparte.
Într-un castron mediu, crema împreună scurtarea, 2/3 cana de zahar alb si zahar brun cu mixer electric. Bateți în ou și amestecați până la lumină și pufos. Bateți în apă și vanilie până se omogenizează. Îndoiți amestecul de făină. Continuați să lucrați cu mâinile pentru a forma un aluat neted. Împărțiți aluatul în 4 porții egale și apăsați fiecare porție într-un cerc de 7 inci pe o foaie de copt.
Coaceți 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când este setat. Se răcește complet.
Pentru umplutură, combinați smântână, 1/2 cană zahăr, 1/3 cană cacao, 1 linguriță vanilie și cafea instant într-un bol mare. Se acoperă și se răcește în frigider 30 de minute. Apoi amestecați amestecul de cremă rece cu un mixer electric până când se formează vârfuri rigide.
Întindeți 1/4 din umplutură pe fiecare cookie. Stivă cookie-uri. Se răcește cu 8 ore înainte de servire.