Cremă De Cartofi-Usturoi

Răspândirea cremoasă de cartofi-usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 84 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Usturoi prăjit și cartofi răspândiți, Caserola Cremoasă De Cartofi Cu Piure De Usturoi, și Supă cremoasă de cartofi și usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez 15 minute sau pana cand se inmoaie.
Procesați cartofii, sucul și următoarele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Transferați amestecul într-un vas de servit și presărați cu ceapă, dacă doriți.
Pentru a vă face propriile chipsuri de pita, tăiați runde de pita de 2 (6 inci) în pene; scuipă în jumătate la cusături.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit pentru legume; acoperiți pene cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 4 până la 5 minute sau până când sunt crocante.