Cremă De Caramel

Cremă De Caramel
Crema de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 149 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați ouă, nucșoară măcinată, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat, Plăcintă Cu Cremă De Caramel, și Cremă De Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți 1/2 cană de zahăr într-o cratiță grea de 1 litru la foc mic, amestecând continuu, până când zahărul se topește și se rumeneste. Împărțiți siropul de zahăr între șase căni de cremă de 6 uncii; înclinați cupele pentru a acoperi fundul. Lăsați siropul să se întărească în cupe aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se amestecă ouăle, 1/3 cană zahăr, vanilia și sarea într-un castron mediu. Se amestecă treptat laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă peste sirop în cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Se presară cu nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
6
Așezați cupe în tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci, pe suportul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se toarnă apă foarte fierbinte în tigaie până la 1/2 inch de vârfurile cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Scoateți cupele din apă. Se răcește 30 de minute. Acoperiți și refrigerați până la servire sau până la 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
10
Pentru a desface, slăbiți cu grijă partea de cremă cu cuțit sau spatulă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Așezați vasul sau farfuria de desert deasupra cupei și, ținând strâns, întoarceți vasul și ceașca cu susul în jos. Agitați ușor cupa pentru a slăbi crema. Siropul de Caramel va curge pe părțile laterale ale cremei, formând un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista