Cremă de cafea: Coppette al Caffe
Cremă de cafea: Coppette al Caffe necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 245 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, gălbenușuri de ou, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Cardamom-Cremă De Cafea, Tort De Cafea Cu Cremă De Piersici, și Budincă De Ouă De Cafea Cu Cremă Rapidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați gălbenușurile de ou, zahărul, făina, vanilia și espresso.
Bateți până se combină bine.
Adăugați un pic de lapte și rotiți focul la mediu-înalt, amestecând continuu cu o lingură de lemn. Puțin câte puțin, adăugați laptele în amestecul de ouă, asigurându-vă că continuați să agitați pentru a nu lăsa ouăle să înceapă să gătească la marginile inferioare ale tigaiei. După ce s-a adăugat tot laptele, aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic, amestecând tot timpul. Păstrați ședința până când amestecul se îngroașă.
Se scoate de pe foc și se lasă crema să se răcească.
Într-un castron separat sau bolul unui mixer electric echipat cu un tel, amestecați crema până când formează frișcă groasă. Folosind o spatulă, pliați ușor 2/3 din crema biciuită în amestecul de cremă de ou. Separați crema în 6 pahare înalte. Răciți paharele umplute cu cremă la frigider timp de 1 oră. Chiar înainte de servire, acoperiți fiecare pahar cu o lingură de frișcă rămasă și o boabe de cafea.