Cremă De Brânză-Nucă De Cocos-Prăjitură Cu Nuci Pecan
Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.14 pe portie. O porție conține 689 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Cremă De Nucă De Cocos, Tort de brânză cremă cu frișcă de miere, și Tort De Brânză Cremă Cu Glazură De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
1
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahărul, bătând la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Cernem împreună 3 căni de făină și 1/2 linguriță. sare; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu bourbon, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți aluatul la viteză mică până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă 1 1/2 linguriță. vanilie, nuci pecan prăjite și nucă de cocos mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Vanilie
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 12 căni unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 30 de minute până la 1 oră și 35 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 până la 15 minute.