Cheesecake-ul cremos de Crab este un pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 228 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, pudră de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cremă De Brânză Cu Crab, Cheesecake Cu Pesto De Crab, și Cremă De Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați firimiturile de cracker și untul topit și apăsați pe fundul unei tigaie cu arc de 9 inci ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® Neufchatel
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți-l pe o grătar pentru a se răci 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
4
Bateți crema de brânză și 1/4 cană smântână la viteză medie cu un mixer electric 1 până la 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente, bătând doar până se omogenizează. Îndoiți carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Ceapă
7
Se toarnă amestecul în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 10 minute. Rulați ușor un cuțit în jurul marginii tăvii cu formă de arc pentru a slăbi părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Suport De Sârmă
Cuțit
10
Lăsați să se răcească încă 1 oră.
11
Întindeți 1/2 cană de smântână rămasă uniform deasupra cheesecake-ului; acoperiți și răciți cel puțin 12 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
12
Lăsați cheesecake-ul să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.
13
Îndepărtați părțile laterale ale tăvii cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
14
Garnisiți, dacă doriți. Feliați cheesecake în pene și serviți cu biscuiți asortați.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.