Cremă De Brânză-Bourbon-Pecan Pound Cake
Crema de brânză-Bourbon-Pecan Pound Cake este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 705 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mardi Gras Crema De Brânză Pound Tort Cu Bourbon Și Nuci Pecan, Tort De Brânză Cremă-Nucă De Cocos-Pecan, și Bourbon Pecan Pound Tort.
Instrucțiuni
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând la viteză medie până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, bătând doar până când gălbenușul galben dispare.
Cerneti impreuna faina si sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu bourbon, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți aluatul la viteză mică doar până când este amestecat după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia și nucile pecan.
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 12 căni unsă și făinată.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 30 de minute până la 1 oră și 35 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 până la 15 minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe suportul de sârmă.
Crema de brânză-nucă de cocos-Pecan Pound Cake: înlocuiți 1 cană de nuci pecan prăjite tocate și 1/2 cană de nucă de cocos mărunțită pentru 1 1/2 căni de nuci pecan prăjite tocate. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.