Cremă De Banane Explozie

Cremă De Banane Explozie
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Explozia cremoasă de banane ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 203 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, gheață, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Strawberry Banana Blast, Unt De Arahide-Banana Blast Smoothie, și Explozie din trecut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați bananele, laptele evaporat, laptele, zahărul, gheața și nucșoara într-un blender până se omogenizează; se toarnă în pahare și se ornează fiecare cu un vârf de scorțișoară pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(carton Bloc)(carton Bloc)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista