Cremă de anghinare cu sos de fasole Fava
Această rețetă face 6 porții cu 349 calorii, 10g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Sparanghel, Anghinare Și Fasole Fava, Tocană De Anghinare Și Fava Cu Sos De Lămâie, și Anghinare și Fava Pappardelle.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Ungeți șase ramekine de 4 uncii și puneți-le într-un vas mediu de copt. Umpleți un castron cu apă rece și stoarceți sucul de lămâie în el. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare și tăiați toate, cu excepția a 1 inch din tulpină.
Tăiați frunzele rămase în partea de sus a inimii și curățați baza și tulpina. Înjumătățiți anghinarea și scoateți sufocul cu blană.
Adăugați inima în apa cu lămâie și repetați.
Într-o cratiță cu apă clocotită, gătiți anghinarea până se înmoaie, 10 minute; se scurge și se transferă într-un robot de bucătărie.
Adăugați 2 linguri de smântână; piure până se omogenizează. Apăsați piureul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron.
Bateți smântâna rămasă împreună cu ouăle și condimentați cu 1/2 linguriță de sare și un vârf de piper alb.
Se toarnă crema în ramekins. Umpleți vasul cu suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți cremele timp de 45 de minute, până când un cuțit introdus în centre iese curat.
Scoateți ramekinele din apă.
Între timp, într-o cratiță mică cu apă clocotită, gătiți fasolea fava timp de 5 minute.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de apă.
Transferați favas și apa rezervată într-un robot de bucătărie și piure până se omogenizează.
Într-o tigaie, încălziți uleiul.
Adăugați usturoiul, salvia și rozmarinul și gătiți la foc moderat timp de 1 minut.
Adăugați roșia și gătiți, amestecând și zdrobind, timp de 5 minute.
Adăugați piureul și gătiți până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper alb.
Rulați lama unui cuțit subțire în jurul fiecărei cremă și inversați pe farfurii. Puneți sosul în jurul cremelor și serviți.