Cremă de ananas din plăcintă cu nucă de cocos
Dacă $1.46 pe portie se încadrează în bugetul dvs., crema de ananas de plăcintă de nucă de cocos ar putea fi o extraordinară vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de vanilie, ouă, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 90 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu ananas, Nectarine De Mentă Cu Înghețată De Ananas-Nucă De Cocos, și Inghetata Cu Lapte De Cocos Cu Ananas Cu Capsuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă firimiturile, zahărul și untul și se presează într-o farfurie de plăcintă adâncă de 9 inci.
Coaceți aproximativ 7 minute și lăsați să se răcească complet.
Combinați zahărul, amidonul de porumb și ananasul nedrenat într-o cratiță mică. Întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și trece de la tulbure la translucid.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se lasă să se răcească, apoi se toarnă peste plăcintă crust.In un castron mare de amestecare, bateți brânza cremă până când este moale și cremoasă. Adăugați treptat 1 cană de cremă de nucă de cocos și bateți până se omogenizează, apoi adăugați ouă pe rând și bateți până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de ananas.Setați vasul de plăcintă pe o foaie de copt și coaceți timp de 38 de minute la 350 de grade F.
Se lasă să se răcească o oră, apoi se răcește cel puțin patru ore.Bateți frișca până se formează vârfuri moi, apoi pliați treptat în 1/2 cană rezervată de cremă de nucă de cocos notă: doriți să adăugați crema de nucă de cocos treptat — înainte ca crema să fie prea rigidă, dar nu cât este încă super moale. Continuați să bateți până când smântâna își păstrează forma și este suficient de groasă pentru a se răspândi. Nu ar trebui să curgă.
Răspândit peste partea de sus a plăcintă.Prăjiți nuca de cocos într-o tigaie.
Lăsați să se răcească ușor și presărați deasupra.