Cremă Cremă Cremă

Cremă Cremă Cremă
Cremă cremă cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 4 și costă 21 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 140 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 12%. Încercați Plăcintă Cremoasă Cu Cremă De Ouă, Natilla: Cremă Cremoasă, și Bare Cremoase Cu Cremă De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, amidonul de porumb, zahărul și sarea într - o cratiță grea; amestecați treptat laptele. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușul de ou până când este gros și colorat cu lămâie. Se amestecă treptat o pătrime din amestecul fierbinte în gălbenuș; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LămâieLămâie
3
Gatiti peste foc urna med, amestecand constant, aproximativ 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă vanilia și untul; rece. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista