Cremă Congelată De Portocale-Vanilie

Cremă Congelată De Portocale-Vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați crema congelată de portocale-vanilie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 463 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, lapte, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cremă De Vanilie Congelată, Cremă De Vanilie Înghețată De Modă Veche, și Ou Rapid Vanilie Înghețată Cremă Înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti amidonul de porumb si 1/2 cana de lapte intr-un bol mic pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți ouăle, zahărul și sarea într-o cratiță medie; bateți amestecul de amidon de porumb și restul de 1 cană de lapte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Gatiti amestecul la foc mic, amestecand, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi o lingura, 7-8 minute (nu fierbeti).
4
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol, apoi se pune vasul într-un bol mai mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se adaugă crema și se amestecă până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
6
Scoateți din Baia de gheață; amestecați vanilia, concentratul de suc de portocale și coaja de portocală. Acoperiți și răciți până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Vermut StropitorVermut Stropitor
7
Congelați crema într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
8
Răzuiește într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea și țeavă în cupe.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
9
Fotografie realizată de Jonathan Kantor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista