Cremă Confetti Succotash

Cremă Confetti Succotash
Crema de Confetti Succotash ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 138 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă 49 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, porumb de sâmbure, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Confetti Succotash, Succotash Cremos, și Succotash Cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras si ceapa in unt 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă ingredientele rămase; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți 5 până la 6 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista