Cremă Cajun Ouă Deviled
Cremos Cajun Deviled Ouă este un fără gluten, FODMAP prietenos, vegetarian și דל פחמימות, rețetă cu 16 porții. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 55 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de condimente cajun, cremă de brânză, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Cremă Cajun Ouă Deviled, Ouă Cajun Deviled, și Cajun Stil Deviled Ouă #SundaySupper.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță, acoperiți cu apă rece și puneți-le la foc mare. Când apa fierbe, acoperiți cratița cu un capac, reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 18 minute.
Scoateți de pe foc și răciți ouăle sub apă curgătoare rece până când ouăle pot fi manipulate. Cojiți ouăle.
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un bol de amestecare. Bateți gălbenușurile, crema de brânză, sosul cremos de salată, gustul de murături, sosul fierbinte, sarea și piperul negru până când amestecul este cremos și neted. Se amestecă amestecul de gălbenuș în jumătăți de albus de ou.
Presărați ușor fiecare ou devilat pe jumătate cu condimente Cajun. Se răcește înainte de servire.