Cremă Bătută Înainte
Make-Ahead frisca este o fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 554 calorii, 3G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, zahăr granulat, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Make-Ahead Biciuit Cartofi Dulci, Make-Ahead smântână și arpagic piure de cartofi, și Asigurați-Vă Înainte De Usturoi Crema De Brânză Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică. În timp ce amestecați constant, turnați 3/4 cană de cremă.
Așezați tigaia la foc mediu și, amestecând continuu, aduceți la fierbere (va fi cocoloasă, dar se va netezi).
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se lasă să se răcească complet, aproximativ 45 de minute. Între timp, așezați restul de 2 1/4 căni de cremă în vasul unui mixer și dați-l la frigider.Când amestecul de amidon de porumb s-a răcit, montați vasul răcit cu smântână pe mixerul suportului. Folosind atașamentul pentru tel, bateți cu viteză medie până când piesele încep să apară în cremă, aproximativ 2 minute. Cu mixerul încă pornit, adăugați încet amestecul de amidon de porumb și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Frisca poate fi refrigerată într-un recipient etanș până la 3 zile sau lăsată afară la temperatura camerei până la 3 ore.