Cremă Bătută Înainte

Cremă Bătută Înainte
Make-Ahead frisca este o fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 554 calorii, 3G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, zahăr granulat, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Make-Ahead Biciuit Cartofi Dulci, Make-Ahead smântână și arpagic piure de cartofi, și Asigurați-Vă Înainte De Usturoi Crema De Brânză Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță mică. În timp ce amestecați constant, turnați 3/4 cană de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Așezați tigaia la foc mediu și, amestecând continuu, aduceți la fierbere (va fi cocoloasă, dar se va netezi).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se lasă să se răcească complet, aproximativ 45 de minute. Între timp, așezați restul de 2 1/4 căni de cremă în vasul unui mixer și dați-l la frigider.Când amestecul de amidon de porumb s-a răcit, montați vasul răcit cu smântână pe mixerul suportului. Folosind atașamentul pentru tel, bateți cu viteză medie până când piesele încep să apară în cremă, aproximativ 2 minute. Cu mixerul încă pornit, adăugați încet amestecul de amidon de porumb și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Frisca poate fi refrigerată într-un recipient etanș până la 3 zile sau lăsată afară la temperatura camerei până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista