Cremă Brulee
Custard Brulee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 170 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, vanilie, jumătate și jumătate de smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Cremă De Dovleac Brulee, Eggnog Crema De Ovaz Br Oktil Oktile, și Cremă fără Gluten pentru pufuri de cremă, Creme Brulee și multe altele.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle și zahărul într-un castron mic; deoparte.
Încălziți crema într-o cratiță la foc mediu-mic până când se formează bule în jurul marginii (va arăta ca spumă).
Scoateți din căldură; amestecați treptat aproximativ 1/2 cană jumătate și jumătate în amestecul de ouă.
Bateti ou și jumătate și jumătate amestec în crema rămasă în cratiță. Întoarceți cratița la plită. Se amestecă constant, la foc mediu-mic, până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 7 până la 9 minute. (Nu overcook sau cremă poate deveni coagulat cu aspect.)
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se toarnă sau polonic cremă în patru 7 sau 8 oz (220 sau ) ramekins sau custard cupe, sau șase 4 oz ramekins sau custard cupe.
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se păstrează la frigider câteva ore sau peste noapte. Custard se va îngroșa puțin mai mult pe măsură ce se răcește.
Chiar înainte de servire, presărați 1 linguriță de zahăr brun peste fiecare cremă. Folosiți o lanternă mini Butan pentru a topi și carameliza zahărul. Sau așezați scurt cremele sub broiler, urmărind îndeaproape, până când blaturile se rumenesc ușor.