Creme De Ciocolată-Mentă
Creme de ciocolata-menta este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 75 de porții cu 135 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de budincă din 1 cutie budincă de vanilie și amestec de umplutură de plăcintă, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Înghețată de Cupcake cu ciocolată, Creme de ciocolată cu lapte, și Creme De Mentă De Ciocolată.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit. Rezervați 1/2 cană din chipsurile de ciocolată semidulce. În cratița de 2 litri, încălziți chipsurile de ciocolată semidulce rămase, chipsurile de ciocolată neagră și 1/3 cană smântână la foc mediu-mic, amestecând continuu, până se topesc.
Se toarnă în tigaie; se întinde uniform. La frigider.
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, încălziți untul, amestecul de budincă și 1/2 cană smântână până la fierbere la foc mediu, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă extractul de mentă, vanilia și zahărul pudră, bătând bine, până când amestecul este neted.
Se întinde uniform pe stratul de ciocolată răcit; congelați până la ferm, 15 până la 20 de minute.
Așezați 1/2 cană de chipsuri de ciocolată rezervate într-o pungă mică de plastic pentru congelator resigilabilă. Cuptor cu microunde la maxim 45 până la 55 de secunde, răsturnând punga după 30 de secunde. Strângeți punga până când chipsurile sunt topite și netede.
Tăiați vârful mic de pe un colț al pungii și stropiți deasupra. Se presară imediat cu bomboane tocate.
Tăiați în 15 rânduri cu 5 rânduri.