Cremele de ciocolată cu nucă de cocos ar putea fi exact aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă conține 18 porții, cu 306 calorii , 3 g de proteine și 21 g de grăsimi fiecare. Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită nucă de cocos, cireșe maraschino, bucăți de ciocolată semidulce și lapte evaporat. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Rețete similare includ Tort cu nucă de cocos și cremă de unt cu nucă de cocos , Tort de ciocolată prăjit cu nucă de cocos, fără coacere, cu fursecuri cu macaroane cu ciocolată și tarte cu ciocolată și nucă de cocos .
Instrucțiuni
1
Puneți nuca de cocos într-un blender; acoperiți și mixați până se toacă fin. Într-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, topiți bucățile de ciocolată și laptele; amestecați până la omogenizare. Adăugați zahărul pudră, 1-1/4 căni de nucă de cocos, nucile pecan și cireșele. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore sau până se întărește. Puneți deoparte restul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Cheesecake Nou
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Stropi în Formă De Inimă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Chiftele Vegetariene De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Modelați bile de ciocolată cu diametrul de 2,5 cm; rulați-le prin nuca de cocos pusă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De Inimă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați pe tăvi de copt căptușite cu hârtie cerată. Refrigerati timp de 2 ore sau până se întărește. Depozitați într-un recipient etanș în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii