Creme Caramel

Creme Caramel
Reteta crema Caramel este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, zahăr, sos de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Eclairs Caramel Crunch cu cremă de patiserie caramel ars, și CR Inquifme Caramel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o cratiță cu fund greu se încălzește laptele, păstaia de vanilie la foc mediu-mic și se aduce la foc mic. Nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1
Se amestecă împreună 1 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se încălzește până se dizolvă zahărul și se continuă gătitul până când zahărul devine maro auriu. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Se ia de pe foc și se adaugă 2 linguri de suc de portocale. (Fiți foarte atenți când adăugați acest lucru, deoarece zahărul fierbinte va zbura peste tot.) Agitați tigaia pentru a încorpora sucul de portocale și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Pulverizați 8 (4 până la 5 uncii) feluri de mâncare ramekin sau 1 matriță mare de flan, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Se toarnă caramelul în vase, pentru a acoperi complet fundul. Într-un castron mare se amestecă împreună restul de 2/3 cană de zahăr, ouăle și un vârf de sare și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Scoateți păstaia de vanilie din lapte și amestecați treptat laptele în amestecul de ouă și zahăr în timp ce amestecați sau bateți constant. Se amestecă smântâna grea, apoi se strecoară amestecul de ouă printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
În acest moment, adăugați semințele de fasole de vanilie și turnați amestecul în vasele ramekin peste caramel. Umpleți o farfurie adâncă cu apă și aranjați ramekinele în vasul cu caserole. Apa ar trebui să ajungă la jumătatea vaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade F până când seturile de cremă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Scoateți ramekinele din cuptor și răciți-le. La frigider timp de 2 până la 3 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Se amestecă împreună fructe de padure proaspete și sos de zmeură într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scoateți ramekinele din frigider și slăbiți marginile cu un cuțit mic. Puneți o farfurie de desert deasupra vasului ramekin și întoarceți-o cu susul în jos, astfel încât caramelul să stea deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Scoateți vasul ramekin. Lingurați fructele de pădure deasupra fiecărei creme caramel și garnisiți cu o crenguță proaspătă de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista