Creme Brulee

Creme Brulee
Creme Brulee ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.52 pe portie, veți obține un desert care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 535 calorii, 5g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 107 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema de Castane Castane Crema de zahar ars.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Cru Monplaisir Bordeaux Superieur cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, finisaje moderat lungi și proaspete cu frunze. Pereche cu un rozmarin și cimbru fiert miel umăr sau burgeri coaste scurte acoperit în Gruyere.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista