Creme Anglaise Înghețată
Crema de înghețată Creme Anglaise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 115 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână lapte opărit, amidon de porumb, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Bunicuță Smith budincă de pâine cu mere și ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Tahitian Cr Anglaise: Sos De Cremă Cremă, și CR Inquxme Anglaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul cu palete la viteză medie-mare timp de 3 minute sau până când este foarte gros. Reduceți la viteză mică și adăugați amidonul de porumb.
Cu mixerul încă scăzut, turnați încet laptele fierbinte în ouă.
Se toarnă amestecul de cremă într-o cratiță și se gătește la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până se îngroașă. Crema va acoperi lingura ca smântâna grea. Nu-l gătiți peste 180 de grade sau ouăle se vor încăiera!
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare fină, se adaugă extractul de vanilie, coniacul și semințele de vanilie, dacă se utilizează. Congelați amestecul într-un congelator de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient din plastic și păstrați-l în congelator până când este gata de servit.