Crema usoara de caramel

Crema usoara de caramel
Easy Caramel Custard ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 216 calorii, 5 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sos de caramel, zahăr, ouă și apă obișnuită. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 17%. Rețete similare includ oale cu crema de caramel cu sos de caramel sărat, crema de caramel și crema de caramel.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crema funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Argyle Reserve Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a obținut un scor 92. puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista