Crema Tort Caramel
Crema Caramel tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 18. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, amestec de tort, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars, și Creme Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor și făinați tigaie cu tub canelat de 12 căni sau tigaie cu tub de 10 inci. Pune deoparte.
Așezați amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, cafeaua aromată, ouăle, 1 cană de smântână, uleiul și 1/2 cană de apă într-un castron mare. Bateți cu mixerul electric la viteză mică 2 min. sau doar până când ingredientele uscate sunt umezite, oprindu-se ocazional pentru a răzui partea bolului. Bateți la viteză medie 2 min. sau până se amestecă bine.
Scoateți 1 cană de aluat; așezați într-un castron mic.
Se toarnă aluatul rămas în tigaia pregătită.
Cuptor cu microunde 25 din caramele și 3 lingurițe. (1 lingură.) din apa rămasă în castron cu microunde mediu pe mare 30 sec.; se amestecă. Continuați cuptorul cu microunde 1 min. până când caramelele sunt complet topite, amestecând la fiecare 10 sec.
Adăugați 1 cană de aluat rezervată și 1/4 cană din smântâna rămasă; se amestecă bine. Picătură de linguri peste aluat în tigaie; vârtej cu cuțitul de mai multe ori pentru efect de marmură.
Coaceți 1 oră sau până când scobitoarea din lemn introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 10 min. Slăbiți tortul din partea tigaiei cu spatulă sau cuțit. Inversați tortul pe raft; îndepărtați cu grijă tigaia. Tort rece complet.
Așezați restul de 8 caramele într-un vas mediu cu microunde.
Adăugați 1 linguriță rămasă. apă. Cuptor cu microunde 20 sec.; se amestecă. Continuați cuptorul cu microunde 30 sec. până când caramelele sunt complet topite, amestecând la fiecare 10 sec.se amestecă restul de 1/4 cană smântână și zahărul pudră până se omogenizează bine. Mișto.
Stropiți peste tort. A se păstra la frigider.