Crema di Limoncello
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Crema di Limoncello. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 891 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, pânză de brânză, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 819 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Limoncello Pound Cake cu umplutură de coajă de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Creman), și Limoncello Mojito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Infuzați Everclear cu coajă de lămâie timp de o săptămână: curățați lămâile folosind un zester de lămâie sau partea fină a unei răzătoare. (Salvați lămâile zested și folosiți-le pentru unele dintre rețetele noastre grozave de lămâie!)
Așezați coaja și Everclear într-un recipient și lăsați să se infuzeze într-un loc întunecat și răcoros timp de o săptămână.
După ce a trecut o săptămână, strecurați lichidul prin pânză de brânză într-un vas foarte mare din sticlă, oțel inoxidabil sau ceramică.
Faceți baza limoncello: într-o oală mare sau o tigaie cu sos, încălziți laptele, zahărul și semințele de fasole de vanilie și păstăia la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până se dizolvă.
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească la temperatura camerei (aceasta va dura câteva ore). Aruncați fasolea de vanilie (spălați-o și păstrați-o pentru o altă utilizare) și strecurați amestecul prin pânză de brânză.
Combinați baza limoncello cu Everclear infuzat cu coajă, tulpină și sticlă:
Combinați infuzia Everclear cu laptele dulce și amestecați împreună. Treceți printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză pentru a prinde orice solide. Pâlnie în sticle și depozitați în congelator.
Asigurați-vă că lăsați loc în sticle pentru ca amestecul să se extindă dacă îngheață pentru a evita o explozie. Utilizați în termen de șase luni.
Serviți cantități mici în pahare răcite.