Crema de zahar ars tartalete

Crema de zahar ars tartalete
Crincormme brincormull tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 804 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 223 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită gălbenuș de ou, zahăr tos, cremă dublă de carton și coajă de portocală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema De Zahar Ars sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, un vârf de sare și untul într-un robot de bucătărie și pulsați până seamănă cu firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați zahărul și coaja de portocală și pulsați din nou scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se toarnă 2 linguri de amestec de ouă și se pulsează până când aluatul se reunește, adăugând mai mult lichid dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și folosiți-o pentru a alinia patru cutii de tartlet cu caneluri adânci (8 x 3cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați conservele pe o tavă și răciți timp de 30 de minute.
6
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Tapetați fiecare cutie de patiserie cu pergament de copt și umpleți cu fasole de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
8
Coaceți timp de 10-15 minute, până când părțile laterale sunt setate.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Scoateți pergamentul și fasolea și gătiți timp de 5-10 minute. Se lasă să se răcească. Poate fi făcută cu până la 1 zi înainte în această etapă și poate fi depozitată într-un recipient etanș. Coborâți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se toarnă smântâna într-o cratiță grea, se răzuie semințele din păstaia de vanilie, apoi se aruncă cele 2 jumătăți ale păstăii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
11
Se încălzește până când încep să se formeze bule mici în jurul părților laterale ale tigaiei, apoi se lasă la infuzat 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scoate capsula. Într-un castron, bateți împreună gălbenușurile, oul întreg și zahărul. Continuați să amestecați, apoi turnați crema, amestecând până se combină. Se strecoară printr-o sită într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Se toarnă crema în cojile de tartă, apoi se coace timp de 18-22 de minute până aproape gata (ar trebui să fie destul de clătinate în centru, dar se vor întări la răcire). Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Între timp, faceți toppingul de caramel. Ungeți o tavă de copt metalică cu buze cu puțin ulei. Răsturnați zahărul tos într-o tigaie cu 3 lingurițe de apă și încălziți ușor până când zahărul începe să se topească. Nu fi tentat să amesteci zahărul, deoarece acest lucru poate încuraja caramelul să se cristalizeze. Cu toate acestea, puteți înclina tigaia pentru a o deplasa. Odată ce zahărul este aproape topit, creșteți căldura și bulați caramelul până la o culoare maro-aurie profundă. Răsturnați rapid pe tava unsă și lăsați să se răcească complet. Odată răcit, întoarceți tava cu susul în jos și atingeți pentru a elibera caramelul. Rupeți în bucăți, apoi bateți într-un robot de bucătărie până când aveți cristale fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
15
Încălziți grătarul. Împrăștiați un strat gros de cristale de caramel pe suprafața fiecărei tarte și puneți un guler de folie în jurul marginii superioare a patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
16
Așezați sub grătar, nu prea aproape de sursa de căldură și lăsați caramelul să se topească urmăriți cu atenție, deoarece acestea vor arde ușor. Se lasă să se răcească, apoi se răcește timp de 30 de minute sau până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Tartlet. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista