Crema de zahar ars tartalete
Crincormme brincormull tartlets ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 804 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 223 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită gălbenuș de ou, zahăr tos, cremă dublă de carton și coajă de portocală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema De Zahar Ars sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți făina, un vârf de sare și untul într-un robot de bucătărie și pulsați până seamănă cu firimituri fine.
Adăugați zahărul și coaja de portocală și pulsați din nou scurt.
Se toarnă 2 linguri de amestec de ouă și se pulsează până când aluatul se reunește, adăugând mai mult lichid dacă este necesar.
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată și folosiți-o pentru a alinia patru cutii de tartlet cu caneluri adânci (8 x 3cm).
Așezați conservele pe o tavă și răciți timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Tapetați fiecare cutie de patiserie cu pergament de copt și umpleți cu fasole de copt.
Coaceți timp de 10-15 minute, până când părțile laterale sunt setate.
Scoateți pergamentul și fasolea și gătiți timp de 5-10 minute. Se lasă să se răcească. Poate fi făcută cu până la 1 zi înainte în această etapă și poate fi depozitată într-un recipient etanș. Coborâți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Se toarnă smântâna într-o cratiță grea, se răzuie semințele din păstaia de vanilie, apoi se aruncă cele 2 jumătăți ale păstăii.
Se încălzește până când încep să se formeze bule mici în jurul părților laterale ale tigaiei, apoi se lasă la infuzat 5 minute.
Scoate capsula. Într-un castron, bateți împreună gălbenușurile, oul întreg și zahărul. Continuați să amestecați, apoi turnați crema, amestecând până se combină. Se strecoară printr-o sită într-un ulcior.
Se toarnă crema în cojile de tartă, apoi se coace timp de 18-22 de minute până aproape gata (ar trebui să fie destul de clătinate în centru, dar se vor întări la răcire). Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește timp de 30 de minute.
Între timp, faceți toppingul de caramel. Ungeți o tavă de copt metalică cu buze cu puțin ulei. Răsturnați zahărul tos într-o tigaie cu 3 lingurițe de apă și încălziți ușor până când zahărul începe să se topească. Nu fi tentat să amesteci zahărul, deoarece acest lucru poate încuraja caramelul să se cristalizeze. Cu toate acestea, puteți înclina tigaia pentru a o deplasa. Odată ce zahărul este aproape topit, creșteți căldura și bulați caramelul până la o culoare maro-aurie profundă. Răsturnați rapid pe tava unsă și lăsați să se răcească complet. Odată răcit, întoarceți tava cu susul în jos și atingeți pentru a elibera caramelul. Rupeți în bucăți, apoi bateți într-un robot de bucătărie până când aveți cristale fine.
Încălziți grătarul. Împrăștiați un strat gros de cristale de caramel pe suprafața fiecărei tarte și puneți un guler de folie în jurul marginii superioare a patiseriei.
Așezați sub grătar, nu prea aproape de sursa de căldură și lăsați caramelul să se topească urmăriți cu atenție, deoarece acestea vor arde ușor. Se lasă să se răcească, apoi se răcește timp de 30 de minute sau până când este gata de servit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Tartlet. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.