Crema De Zahar Ars Placinta
CR bucormme br Bucormull Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, gălbenușuri de ou, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema de Castane Castane Crema de zahar ars.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos devine maro auriu deschis, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet. Opriți cuptorul la 300 F
Într-un castron, amestecați ouăle și gălbenușurile timp de aproximativ 30 de secunde.
Combinați zahărul și semințele răzuite din interiorul bobului de vanilie și frecați zahărul în vanilie, ceea ce va ajuta la ruperea aglomerărilor. Continuați să bateți amestecul de ouă în timp ce treceți încet amestecul de zahăr în ouă.
Bateți fără oprire în timp ce adăugați zahărul, apoi bateți încă un minut după ce s-a adăugat tot zahărul, până când ouăle au o nuanță foarte deschisă de galben.
Bateți smântâna, laptele și sarea până se amestecă complet.
Se toarnă crema printr-o strecurătoare fină, apoi se toarnă în coaja de plăcintă răcită.
Coaceți până când umplutura este setată, dar încă jiggles, aproximativ 45 de minute.
Scoateți plăcinta din cuptor și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei, apoi puneți-o la frigider cel puțin 2 ore pentru a se răci și a seta. Când sunteți gata să serviți, presărați restul de 1/2 uncie de zahăr peste suprafața plăcintei și înclinați plăcinta pentru un strat uniform de zahăr. Folosiți marginea unui răzuitor de bancă metalică sau a unei matrițe inelare care se potrivește în interiorul crustei plăcintei ca scut pentru a proteja crusta în timp ce aduceți o torță culinară aprinsă suficient de aproape de suprafața plăcintei încât zahărul începe să se topească și să se caramelizeze. Mutați torța în jurul plăcintei pentru a preveni arderea cremei, scopul este să topiți și să caramelizați zahărul fără a arde crema de dedesubt. Lăsați plăcinta să stea câteva minute, apoi spargeți ușor suprafața caramelului cu o lingură peste tot. Feliați și serviți imediat.