Crema De Lapte Batutaciclă Panna Cotta
Crema de zară Panna Cotta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 526 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați portocale buric, boabe de piper, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta.
Instrucțiuni
Cojiți coaja de la 1 din portocale în benzi late de 1 inch. Într-o cratiță mică, combinați fâșiile de coajă de portocală cu zahărul, apa, frunzele de dafin și boabele de piper și fierbeți la foc moderat până când zahărul este dizolvat.
Se toarnă amestecul într-un vas termorezistent și se lasă să se absoarbă timp de 2 ore. Se strecoară siropul.
Între timp, într-un castron mic, presărați 3/4 linguriță de gelatină peste 1/4 cană de suc de portocale și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Răsturnați gelatina portocalie în cratița mică și puneți-o la foc mic, amestecând, până se topește. Se amestecă restul de 1/2 cană de suc de portocale.
Se toarnă gelatina portocalie în pahare de vin sau parfait și se dă la frigider până se fixează complet, cel puțin 1 oră.
În cratița mică, combinați smântâna cu 1/4 cană de sirop de zahăr.
Presărați restul de 1 1/2 lingurițe de gelatină peste cremă și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se încălzește, amestecând, doar până se topește, apoi se toarnă amestecul într-o cană de măsurare din sticlă.
Adăugați Zara și 1/4 cană de sirop și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se toarnă ușor amestecul de zară peste gelatina portocalie din fiecare pahar și se dă la frigider până când este foarte ferm, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Lucrând peste un castron, curățați portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând toată miezul alb amar.
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile în vas. Se amestecă orice sirop de zahăr portocaliu rămas și se dă la frigider până când panna cotta este răcită. Puneți secțiunile portocalii în pahare chiar înainte de servire.Faceți înainte: panna cotta și compotul portocaliu pot fi refrigerate separat timp de până la 2 zile.Note: o portie: 242 calorii, 4.9 gm grăsimi totale, 3.0 gm grăsimi saturate, 44 GM carb.