Crema de zară Panna Cotta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 526 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați portocale buric, boabe de piper, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta.
Instrucțiuni
1
Cojiți coaja de la 1 din portocale în benzi late de 1 inch. Într-o cratiță mică, combinați fâșiile de coajă de portocală cu zahărul, apa, frunzele de dafin și boabele de piper și fierbeți la foc moderat până când zahărul este dizolvat.
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă amestecul într-un vas termorezistent și se lasă să se absoarbă timp de 2 ore. Se strecoară siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Între timp, într-un castron mic, presărați 3/4 linguriță de gelatină peste 1/4 cană de suc de portocale și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Răsturnați gelatina portocalie în cratița mică și puneți-o la foc mic, amestecând, până se topește. Se amestecă restul de 1/2 cană de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Cireșe
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă gelatina portocalie în pahare de vin sau parfait și se dă la frigider până se fixează complet, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Cireșe
5
În cratița mică, combinați smântâna cu 1/4 cană de sirop de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Presărați restul de 1 1/2 lingurițe de gelatină peste cremă și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
7
Se încălzește, amestecând, doar până se topește, apoi se toarnă amestecul într-o cană de măsurare din sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
8
Adăugați Zara și 1/4 cană de sirop și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se toarnă ușor amestecul de zară peste gelatina portocalie din fiecare pahar și se dă la frigider până când este foarte ferm, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Cireșe
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
9
Lucrând peste un castron, curățați portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând toată miezul alb amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile în vas. Se amestecă orice sirop de zahăr portocaliu rămas și se dă la frigider până când panna cotta este răcită. Puneți secțiunile portocalii în pahare chiar înainte de servire.Faceți înainte: panna cotta și compotul portocaliu pot fi refrigerate separat timp de până la 2 zile.Note: o portie: 242 calorii, 4.9 gm grăsimi totale, 3.0 gm grăsimi saturate, 44 GM carb.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.