Crema De Lapte Batutaciclă Panna Cotta

Crema De Lapte Batutaciclă Panna Cotta
Crema de zară Panna Cotta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 526 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați portocale buric, boabe de piper, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta.

Instrucțiuni

1
Cojiți coaja de la 1 din portocale în benzi late de 1 inch. Într-o cratiță mică, combinați fâșiile de coajă de portocală cu zahărul, apa, frunzele de dafin și boabele de piper și fierbeți la foc moderat până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă amestecul într-un vas termorezistent și se lasă să se absoarbă timp de 2 ore. Se strecoară siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Între timp, într-un castron mic, presărați 3/4 linguriță de gelatină peste 1/4 cană de suc de portocale și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Răsturnați gelatina portocalie în cratița mică și puneți-o la foc mic, amestecând, până se topește. Se amestecă restul de 1/2 cană de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De PortocaleGelatină Cu Aromă De Portocale
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă gelatina portocalie în pahare de vin sau parfait și se dă la frigider până se fixează complet, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De PortocaleGelatină Cu Aromă De Portocale
5
În cratița mică, combinați smântâna cu 1/4 cană de sirop de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Presărați restul de 1 1/2 lingurițe de gelatină peste cremă și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
7
Se încălzește, amestecând, doar până se topește, apoi se toarnă amestecul într-o cană de măsurare din sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
8
Adăugați Zara și 1/4 cană de sirop și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se toarnă ușor amestecul de zară peste gelatina portocalie din fiecare pahar și se dă la frigider până când este foarte ferm, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De PortocaleGelatină Cu Aromă De Portocale
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
9
Lucrând peste un castron, curățați portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând toată miezul alb amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile în vas. Se amestecă orice sirop de zahăr portocaliu rămas și se dă la frigider până când panna cotta este răcită. Puneți secțiunile portocalii în pahare chiar înainte de servire.Faceți înainte: panna cotta și compotul portocaliu pot fi refrigerate separat timp de până la 2 zile.Note: o portie: 242 calorii, 4.9 gm grăsimi totale, 3.0 gm grăsimi saturate, 44 GM carb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Elixir GElixir G
CompotCompot
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista