Crema De Lapte Batutaciclă Panna Cotta

Crema De Lapte Batutaciclă Panna Cotta
Crema de zară Panna Cotta necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 526 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați portocale buric, boabe de piper, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta.

Instrucțiuni

1
Cojiți coaja de la 1 din portocale în benzi late de 1 inch. Într-o cratiță mică, combinați fâșiile de coajă de portocală cu zahărul, apa, frunzele de dafin și boabele de piper și fierbeți la foc moderat până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă amestecul într-un vas termorezistent și se lasă să se absoarbă timp de 2 ore. Se strecoară siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, într-un castron mic, presărați 3/4 linguriță de gelatină peste 1/4 cană de suc de portocale și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Răsturnați gelatina portocalie în cratița mică și puneți-o la foc mic, amestecând, până se topește. Se amestecă restul de 1/2 cană de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De CireșeJeleu De Cireșe
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă gelatina portocalie în pahare de vin sau parfait și se dă la frigider până se fixează complet, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De CireșeJeleu De Cireșe
5
În cratița mică, combinați smântâna cu 1/4 cană de sirop de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Presărați restul de 1 1/2 lingurițe de gelatină peste cremă și lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
7
Se încălzește, amestecând, doar până se topește, apoi se toarnă amestecul într-o cană de măsurare din sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
8
Adăugați Zara și 1/4 cană de sirop și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se toarnă ușor amestecul de zară peste gelatina portocalie din fiecare pahar și se dă la frigider până când este foarte ferm, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De CireșeJeleu De Cireșe
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
9
Lucrând peste un castron, curățați portocalele cu un cuțit ascuțit, îndepărtând toată miezul alb amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile în vas. Se amestecă orice sirop de zahăr portocaliu rămas și se dă la frigider până când panna cotta este răcită. Puneți secțiunile portocalii în pahare chiar înainte de servire.Faceți înainte: panna cotta și compotul portocaliu pot fi refrigerate separat timp de până la 2 zile.Note: o portie: 242 calorii, 4.9 gm grăsimi totale, 3.0 gm grăsimi saturate, 44 GM carb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Elixir GElixir G
CompotCompot
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista