Crema Bi-Rite ' s Cara Cara Orange Cardamom înghețată

Inghetata de cardamom portocaliu cara Caran de la Bi-Rite Creamery ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1099 calorii, 12g de proteine, și 89G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,14 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe de pui prăjite balsamic cu vanilie cu sos de portocale Cara Caran # VanillaWeek, Cara Caran și salată de portocale cu Ricotta Salata, și Talpă Cu Cara Caran Salsa Portocalie, Avocado Și Ceapă Roșie.
Instrucțiuni
Puneți păstăile de cardamom într-o tigaie mică și puneți tigaia la foc mediu. Toast, amestecând frecvent, până la aromă, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească un minut, apoi se folosește un cuțit ascuțit pentru a toca grosolan păstăile.Bacsis: păstăile de Cardamom au tendința de a zbura peste tot atunci când le tocați. Pentru a minimiza acest lucru, utilizați o tăietură mare, un cuțit ascuțit și mișcări lente și deliberate în timp ce tocați. Sau puteți zdrobi păstăile legănându-le înainte și înapoi peste ele pe o tăietură.
Într-o cratiță medie grea, amestecați cardamomul, smântâna, laptele, jumătate din zahăr (1/4 cană) și sarea.
Puneți tigaia la foc mediu-mare. Când amestecul începe să baloneze în jurul marginilor, scoateți-l de pe foc și acoperiți tigaia.
Lăsați să se absoarbă timp de aproximativ 30 de minute sau până când amestecul de cremă are o aromă distinctă de cardamom. (Gustați-l pentru a monitoriza progresul; amestecul va deveni amar dacă este suprasolicitat.)
Pentru bază: într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile doar pentru a le rupe, apoi amestecați zahărul rămas (1/4 cană). Pune deoparte.
Descoperiți amestecul de cremă și puneți tigaia la foc mediu-mare. Când amestecul se apropie de un foc mic, reduceți căldura la mediu.
Scoateți cu grijă aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte și, amestecând constant ouăle, adăugați smântâna în bol cu gălbenușurile. Repetați, adăugând încă 1/2 cană de smântână fierbinte în vasul cu gălbenușurile. Revenind la tigaia cu smântână de pe aragaz, folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a amesteca crema în timp ce turnați încet amestecul de ouă și smântână din vas înapoi în tigaie.
Continuați să gătiți amestecul cu grijă la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă, acoperă partea din spate a unei spatule și lasă un semn clar când treceți degetul peste el, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Se strecoară baza printr-o strecurătoare cu plasă fină și într-un recipient curat. Lucrând direct peste recipient, folosiți o răzătoare fină pentru a rade coaja de portocală în baza de înghețată. Puneți recipientul într-o baie de gheață, spălați-vă spatula și folosiți-l pentru a amesteca baza ocazional până când este rece. Apoi acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider baza timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Adăugați vanilia la bază și amestecați până se omogenizează. Congelați în mașina dvs. de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. În timp ce înghețata se agită, puneți recipientul pe care îl veți folosi pentru a depozita înghețata în congelator. Savurați imediat sau, pentru o înghețată mai fermă, congelați cel puțin patru ore.