Crema Bi-Rite ' s Cara Cara Orange Cardamom înghețată

Crema Bi-Rite ' s Cara Cara Orange Cardamom înghețată
Inghetata de cardamom portocaliu cara Caran de la Bi-Rite Creamery ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1099 calorii, 12g de proteine, și 89G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,14 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe de pui prăjite balsamic cu vanilie cu sos de portocale Cara Caran # VanillaWeek, Cara Caran și salată de portocale cu Ricotta Salata, și Talpă Cu Cara Caran Salsa Portocalie, Avocado Și Ceapă Roșie.

Instrucțiuni

1
Puneți păstăile de cardamom într-o tigaie mică și puneți tigaia la foc mediu. Toast, amestecând frecvent, până la aromă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească un minut, apoi se folosește un cuțit ascuțit pentru a toca grosolan păstăile.Bacsis: păstăile de Cardamom au tendința de a zbura peste tot atunci când le tocați. Pentru a minimiza acest lucru, utilizați o tăietură mare, un cuțit ascuțit și mișcări lente și deliberate în timp ce tocați. Sau puteți zdrobi păstăile legănându-le înainte și înapoi peste ele pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într-o cratiță medie grea, amestecați cardamomul, smântâna, laptele, jumătate din zahăr (1/4 cană) și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Puneți tigaia la foc mediu-mare. Când amestecul începe să baloneze în jurul marginilor, scoateți-l de pe foc și acoperiți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați să se absoarbă timp de aproximativ 30 de minute sau până când amestecul de cremă are o aromă distinctă de cardamom. (Gustați-l pentru a monitoriza progresul; amestecul va deveni amar dacă este suprasolicitat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Pentru bază: într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile doar pentru a le rupe, apoi amestecați zahărul rămas (1/4 cană). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Descoperiți amestecul de cremă și puneți tigaia la foc mediu-mare. Când amestecul se apropie de un foc mic, reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți cu grijă aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte și, amestecând constant ouăle, adăugați smântâna în bol cu gălbenușurile. Repetați, adăugând încă 1/2 cană de smântână fierbinte în vasul cu gălbenușurile. Revenind la tigaia cu smântână de pe aragaz, folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a amesteca crema în timp ce turnați încet amestecul de ouă și smântână din vas înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Continuați să gătiți amestecul cu grijă la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă, acoperă partea din spate a unei spatule și lasă un semn clar când treceți degetul peste el, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Se strecoară baza printr-o strecurătoare cu plasă fină și într-un recipient curat. Lucrând direct peste recipient, folosiți o răzătoare fină pentru a rade coaja de portocală în baza de înghețată. Puneți recipientul într-o baie de gheață, spălați-vă spatula și folosiți-l pentru a amesteca baza ocazional până când este rece. Apoi acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider baza timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
RăzătoareRăzătoare
1
Adăugați vanilia la bază și amestecați până se omogenizează. Congelați în mașina dvs. de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. În timp ce înghețata se agită, puneți recipientul pe care îl veți folosi pentru a depozita înghețata în congelator. Savurați imediat sau, pentru o înghețată mai fermă, congelați cel puțin patru ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista