Crem Slow Cooker Marsala Porc

Crem Slow Cooker Marsala Porc
Crem Slow Cooker Marsala porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de băuturi. O porție conține 338 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Încercați Slow Cooker cremoase Ranch cotlete de porc și cartofi, Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar, și Marsala De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună făina, rozmarinul, muștarul, sarea, praful de usturoi și piperul într-un bol. Dragați Cotletele de porc în făina condimentată, scuturați excesul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Așezați ceapa, ciupercile și usturoiul într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Adăugați cotletul de porc ars, apoi turnați crema de supă de ciuperci și vin Marsala. Acoperiți și gătiți la foc mic până când cotletele sunt fragede, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Cotlet De PorcCotlet De Porc
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista