Crem Slow Cooker Marsala Porc

Crem Slow Cooker Marsala porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de băuturi. O porție conține 338 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Încercați Slow Cooker cremoase Ranch cotlete de porc și cartofi, Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar, și Marsala De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună făina, rozmarinul, muștarul, sarea, praful de usturoi și piperul într-un bol. Dragați Cotletele de porc în făina condimentată, scuturați excesul și dați deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Așezați ceapa, ciupercile și usturoiul într-un aragaz lent.
Adăugați cotletul de porc ars, apoi turnați crema de supă de ciuperci și vin Marsala. Acoperiți și gătiți la foc mic până când cotletele sunt fragede, 6 până la 8 ore.