Creamy arroz con Pollo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 432 calorii, 35g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de fasole, porumb de vale, orez obișnuit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (orez cremos cu pui și Chorizo), Arroz con Pollo, și Arroz Con Pollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați pieptul de pui cu sare și piper după gust. În tigaie de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti puiul in ulei 4-5 minute sau pana se rumeneste, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sare și Piper
Ulei De Gătit
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă orezul, sosul de gătit și 1 1/2 căni de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se încălzește la fierbere; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă fasolea și porumbul congelat; se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Congelat
Fasole
5
Întoarceți puiul în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este absorbit, orezul este fraged și sucul de pui este limpede atunci când centrul celei mai groase părți este tăiat (cel puțin 165 de grade F).