Crcommercme Caramel

Crcommercme Caramel
Cr crumprumme Caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de zahăr, produs din ouă fără colesterol, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars, și Crcommercme Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 1/2 cană de zahăr în tigaie antiaderentă medie la foc mediu 7 până la 10 minute, amestecând frecvent cu lingura de lemn, până când zahărul este topit și o culoare caramel deschis (amestecul va fi foarte fierbinte și ar putea topi o lingură de plastic). Turnați imediat amestecul de zahăr în tigaie rotundă, 8x1 1/2 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
3
Așezați pe grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
4
Se amestecă restul de 1/2 cană de zahăr, lapte, produs din ou, sare și vanilie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul peste amestecul de zahăr în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați în tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă apă foarte fierbinte în tigaie dreptunghiulară până la 1/2 inch de partea superioară a tigaiei rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Scoateți tigaia rotundă din tigaia cu apă. Capac; se dă la frigider până se răcește bine, aproximativ 3 ore sau peste noapte. Pentru a desface, rulați cuțitul în jurul marginii cremei pentru a slăbi; inversați pe platoul de servire. Sus cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FructeFructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tridente Tridente Tempranillo cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Tridente Tridente Tempranillo
Tridente Tridente Tempranillo
15 luni în butoi, vârsta sticlei de 8 luni. Produs din podgorii antice antrenate de vaso până la 110 ani, fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și apoi îmbătrânit 15 luni în butoaie de stejar francez. Acest vin violet intens are note de stejar prăjit, grafit și balsamic. Aromele sunt fructe dens, cu creme de cassis persistând prin finisajul persistent.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista