Cranberry Pecan Tassies
Reteta Cranberry Pecan Tassies se poate face in aproximativ 45 de minute . Această rețetă servește 24. O porție conține 101 calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită nuci pecan, ou, cremă de brânză și merișoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ salata de pui cu iaurt grecesc și nuci pecan , prăjitură germană de lămâie cu afine Zitronenkuchen și prăjituri cu cacao și nuci pecan .
Instrucțiuni
Intr-un castron mic, crem untul si crema de branza pana se omogenizeaza; se bat treptat faina. Dă la frigider, acoperit, 30 de minute sau până când este suficient de ferm pentru a se modela.
Preîncălziți cuptorul la 325°. Modelați aluatul în 1 inch. mingi; se pune in cupe de mini-briose unse. Apăsați uniform pe partea inferioară și în sus a cupelor.
Într-un castron mic, bate oul, zahărul brun, untul topit și coaja de portocală până se omogenizează. Se amestecă nuci pecan. Puneti 1-1/2 lingurite de umplutura in fiecare cana; deasupra cu merișoare.
Coaceți 20-25 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura este întărită. Se răcește în tigăi 2 minute.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.