Cranberry - orez sălbatic coace este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 142 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ciuperci, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Wild Turcia Orez Coace, Orez Sălbatic Pilaf Coace, și Ciuperci De Orez Sălbatic Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350. Vas de copt pătrat cu grăsime, 8x8x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Așezați orezul sălbatic în strecurătoare de sârmă. Treceți apă rece prin orez, ridicând orezul cu degetele pentru a curăța bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
3
Încălziți orezul sălbatic și apa până la fierbere într-o cratiță de 2 litri, amestecând ocazional; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 30 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Topiți untul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti ceapa si ciupercile in unt, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se amestecă orezul sălbatic și amestecul de ceapă în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se amestecă bulionul, sarea și usturoiul; se toarnă peste amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Bulion
Orez
Sare
7
Acoperiți și coaceți 1 1/4 ore. Se amestecă afine. Acoperiți și coaceți 15 până la 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.