Cranachan
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., Cranachan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 408 calorii, 3G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 344 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână dublă, zmeură britanică, puțin zahăr tos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cranachan, Cranachan De Ciocolată, și Iaurt, Căpșuni + Cranachan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prăji fulgii de ovăz, întindeți-l pe o foaie de copt și grătiți până când miroase bogat și nuci. Nu se va întuneca rapid, așa că folosește-ți simțul mirosului pentru a-ți spune când este suficient de nucă. Răciți fulgii de ovăz.
Faceți o zmeură pură zdrobind jumătate din fructe și cernând. Îndulciți acest lucru după gust cu puțin zahăr tos.
Bateți smântâna dublă până când tocmai ați setat și amestecați mierea și whisky-ul, încercând să nu bateți prea mult crema. Gustă amestecul și adaugă mai mult din oricare dintre ele dacă simți nevoia.
Se amestecă fulgii de ovăz și se bate ușor până când amestecul este doar ferm. Alternează straturile de cremă cu zmeura întreagă rămasă și pură în 4 feluri de mâncare. Lăsați să se răcească ușor înainte de a mânca.