Cracklin' - șuncă proaspătă de Picnic cu Salsa de mere-afine-rodie
Rețeta Cracklin ' - șuncă de Picnic proaspătă cu Salsa de mere-afine-rodie ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 14 ore și 20 de minute. Pentru $2.08 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. O porție conține 488 calorii, 64G de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați o lamă de ras unilaterală, salsa de mere-afine-rodie, umăr de picnic de porc cu piele și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Mere-Afine-Rodie, Salsa proaspătă de rodie de Crăciun, și Salsa de mere și rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți tăieturi adânci de 1/4 inch la o distanță de 1/4 inch în pielea de șuncă cu un tăietor de cutie curat. (Lamele ascuțite taie pielea cu ușurință și fac margini drepte.) Se amestecă împreună sare și piper; frecați peste șuncă, lucrând în tăieturi în piele.
Așezați șunca într-un castron foarte mare și acoperiți cu folie de plastic. Se răcește 2 zile.
Scoateți șunca din castron.
Periați sarea din șuncă și aruncați-o.
Așezați șunca, cu grăsimea în sus, pe o grătar într-o tigaie cu jeleu și răciți, neacoperit, 8 până la 10 ore pentru a se usca la aer.
Lăsați șunca să stea la temperatura camerei 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți șunca pe raftul inferior al cuptorului 45 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și coaceți 2 ore și 30 de minute. Creșteți temperatura cuptorului la 425 și coaceți 30 până la 35 de minute sau până când pielea este crocantă și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 17
Lăsați să stea 30 de minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!