Crackles de ciocolată și mentă crackles
Chip de ciocolată și Crackles menta crackles ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 153 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr pudră, bomboane de mentă cu dungi roșii și albe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Chip Mentă Crunch Cookie-Uri, Ciocolată Mentă Crunch Cookie-Uri, și Ciocolată Mentă Crunch Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare și grea. Se amestecă la foc mic până când bomboanele se topesc și amestecul este neted.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă în mentă mărunțită fin și 6 1/2 linguri de zahăr. Se răcește amestecul până la călduț, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Bateti ouale in amestec de ciocolata, 1 la un moment dat, apoi amestecati in extract de vanilie si extract de menta.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mic pentru a amesteca.
Bateți amestecul de făină, apoi chipsurile de ciocolată în amestecul de ciocolată. Acoperiți aluatul și răciți până când este suficient de ferm pentru a se modela, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament. Folosind 1 lingură generoasă pentru fiecare prăjitură, rulați aluatul între palmele umezite în bile cu diametrul de 1 1/4 inch, apoi aranjați pe foi de copt pregătite, distanțate la 1 inch.
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, până când sunt umflate și crăpate deasupra, dar încă moi la atingere în centru, aproximativ 11 minute.
Lăsați să stea pe foi 5 minute. Apăsați menta zdrobită grosier pe vârfurile de fursecuri sau presărați cu zahăr pudră.
Transferați în rafturi; se răcește complet. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați etanș între foile de hârtie cerată în frigider.)