Cracker-Crust ciuperci Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, capace de ciuperci shiitake, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ridiche Prăjită Și Muștar Ricotta Pizzan Pe Crusta De Cracker, Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, și Pizza cu ciuperci de pui cu crustă de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti crusta, combinați 5 linguri de apă, 1 linguriță de ulei și drojdie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Apă
Drojdie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 2 minute. Cântăriți sau lingurați ușor 5 uncii de făină de pâine în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Presărați făină de pâine peste amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Drojdie
4
Adăugați făină de semolă, rozmarin și sare. Se amestecă până se combină. Întoarceți aluatul pe blat; frământați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
Rozmarin
Aluat
Sare
5
Așezați aluatul într-un castron mediu acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și așezați într-un loc cald, fără curenți, 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Poziționați un suport pentru cuptor în cea mai mică setare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Așezați o piatră de pizza pe cel mai jos raft. Preîncălziți cuptorul și piatra de pizza la 500; lăsați piatra în cuptor 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
8
Pentru a pregăti toppingul, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 2 lingurițe de ulei; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
10
Adăugați ciuperci; se presară cu 1/4 linguriță sare. Saut timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sare
11
Adăugați usturoi și piper; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Piper
12
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
13
Rulați aluatul într-un cerc subțire de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
14
Transferați aluatul pe o foaie de copt prăfuită cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
15
Ungeți aluatul cu 1 linguriță de ulei. Glisați aluatul pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid. Reduceți temperatura cuptorului la 475; coaceți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
16
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Întindeți sosul peste crustă, lăsând o margine de 1/2 inch; se acoperă cu brânză mozzarella, amestec de ciuperci și Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano Reggiano
Ciuperci
Sos
18
Coaceți 4 minute sau până când crusta este rumenită. Feliați pizza în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat