Crack Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Crack Pie. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 245 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ou, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crack Pie, Crack Pie, și Crack Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul până la350 diametru F. Linie 13 x 9 x 2 inci tigaie metalică cu hârtie pergament; acoperiți cu spray nonstick.
Combinați 6 linguriunt, 4 linguri zahăr brun și 2 linguri zahăr într-un castron mediu.Folosind mixerul electric, bateți amestecul până laușor și pufos, ocazional răzuindu-l pe părțile laterale ale bolului, aproximativ 2 minute.
Adăugați oul; bate până devine palid și pufos.
Adăugați, făină, praf de copt,bicarbonat de sodiu și sare și bateți până se omogenizează bine,aproximativ 1 minut. Întoarceți amestecul de ovăz pe tava de copt pregătită; apăsați uniform pe marginile tigaiei.
Coaceți până devine auriu deschis deasupra, 17 până la 18 minute.
Transferați tava de copt torack și răciți complet cookie-ul.
Folosind mâinile, zdrobiți cookie-ul de ovăzun castron mare; adăugați 3 linguri de unt și1 1/2 linguri de zahăr brun. Frecați cu vârfurile degetelor până când amestecul este suficient de umed pentru a se lipi împreună.
Transferați cookie crust mixtureto 9-inch-diametru placă de sticlă. Folosind degetele, apăsați amestecul uniform pe părțile inferioare și în sus ale vasului de plăcintă.
Așezați vasul cu plăcințăcrusta pe foaia de copt cu margini.
Poziționați suportul în centrul cuptoruluiși preîncălziți la 350 F.
Bateți ambele zaharuri, laptele praf și sarea într-un castron mediupentru a amesteca.
Adăugați unt topit și whiskpână când se amestecă.
Adăugați smântână, apoi gălbenușurile de ouși vanilie și amestecați până se amestecă bine.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți plăcintă 30 de minute (umplerea poate începe să bule). Reduceți temperatura cuptorului la 325 buc.F. Continuați să coaceți plăcinta până când umplutura este maro în pete și așezată în jurul marginilor, dar centrul încă se mișcă ușor când vasul de plăcintă este agitat ușor, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Plăcintă rece 2 ore în farfurie plăcintă pe raft.Chill descoperit peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.
Cerneti usor zaharul pudra peste varfplăcintă.
Tăiați plăcinta în pene și serviți la rece.