Crabul țipător se topește pe Pumpernickel
Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da țipând Crab se topește pe Pumpernickel un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 426 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.29 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 29 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți smântână grea, muștar dijon, carne de crab și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crabul Se Topește, Crabul Se Topește, și Crabul Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, amestecați împreună crema de brânză și smântâna grea până se omogenizează. Îndoiți crabul, arpagicul și hreanul. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Transferați amestecul într-un vas mic de copt și coaceți 10 minute, până când este fierbinte și bubuit.
Întindeți 1/2 linguriță de muștar pe 1 parte a fiecărei runde de pumpernickel. Se acoperă cu frunze de spanac și amestec de crab.
Presărați parmezan deasupra. Se fierbe 2 minute, până când partea de sus este maro auriu.
Așezați 2 inele de măsline pe partea superioară a fiecărui crab topit și umpleți centrul cu o bucată de pimento, făcând "ochi". Folosiți o altă bandă de pimento pentru a face un cerc pentru o "gură țipătoare".
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.